Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Vereniging Kust & Zee

Vereniging Kust & Zee (Coastal & Marine Union – EUCC) is een vereniging met 2700 leden en lidorganisaties in 40 landen. Opgericht in 1989 met als doel het bevorderen van het kustbehoud door het overbruggen van de kloof tussen wetenschappers, milieugroepen, beheerders, planners en beleidsmakers, is het uitgegroeid tot het grootste netwerk van kustbeheerders en deskundigen in Europa, met 15 nationale afdelingen en kantoren in zeven landen.

Ons werkgebied is Europa, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee en andere naburige regio’s.

Onze organisatie

Vereniging Kust & Zee is een Europese organisatie die internationaal bekend staat onder de naam: Coastal & Marine Union – EUCC. We werken aan duurzame oplossingen voor een rijke kust en een gezonde zee, waarbij behoud, gebruik, beheer en ontwikkeling samengaan en mens en natuur in evenwicht is.


Vereniging Kust & Zee bestaat uit de volgende onderdelen:

Vijf internationale kantoren:
 - EUCC Internationaal Secretariaat in Leiden (Nederland)
 - EUCC Oost-Europa kantoor in Klaipeda (Litouwen)
 - EUCC Duitsland/Oostzee kantoor in Warnemunde (Duitsland)
 - Centro Mediterraneo EUCC in Barcelona (Spanje)
 - Atlantisch kantoor in Biarritz (Frankrijk)

En een serie van nationale branches en steunpunten: in Italië, Malta, Nederland, Oekraïne, Polen, Portugal, en Verenigd Koninkrijk

ANBI - Kust & Zee

Coastal & Marine Union  (EUCC) / Vereniging Kust & Zee is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan Coastal & Marine Union  (EUCC) / Vereniging Kust & Zee zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen volgens de normale voorwaarden van de Belastingdienst. Voor meer informatie over onze organisatie klikt u hier

Vereniging Kust & Zee (EUCC) is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan Vereniging Kust & Zee zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen volgens de normale voorwaarden van de Belastingdienst.

Vereniging Kust & Zee
Copyright © 2023 Vereniging Kust & Zee
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren